KBBA

lazada

nuffnang

SEMPENA BULAN MERDEKA - BAJU SAYA MALAYSIA

Assalammualaikum...

Hai semua... sempena bulan Merdeka ni Eyda nk cite sikit pasal baju yang awesome ni...

BAJU SAYA MALAYSIA



Ape yang bestnye baju ni? Haaaaa... tu la yang kite nak tunjuk. Baju Saya Malaysia ni direka khusus dan eksklusif untuk warga Malaysia tau. Dengan berteraskan 5 Prinsip Rukun Negara...Ha sape yang tak ingat Rukun Negara sila hafal mulai sekarang ye. Ipoh kan Bandaraya Hipster, so baju pun gaya hipster jugak lah. Sesuai dengan trend zaman sekarang tapi tidak lari dari semangat Nasionalisme dan Patriotisme terhadap Negara tercinta kita Malaysia ni.

SIJIL PEMILIKAN



Hohhh... ape ke bendenye sijil pemilikan ni... Okay itulah uniknya Baju saya Malaysia ni, sebab setiap baju yang kite miliki ada sijil pemilikan yang eksklusif. Kalau baju kita bernombor #10083, so tak kan ade orang lain noleh ambil nombor yang sama. Haaa...amacam sempoy kan... Sijil ni akan didaftarkan atas nama korang tau.

Sijil ni mendapat sokongan penuh dari Pejabat Timbalan Perdana Menteri tau.

APA GUNANYE SIJIL NI???

Dengan adanya sijil pemilikan ni, kita boleh tempah semula nombor yang sama kalau baju kita dah rosak. Ehemmm.. bukan free ye... bayar la ikut harga yang ditetapkan.hehehehe... Pihak Baju_Malaysia akan printkan semula untuk kita dengan nombor yang sama. So kalau nombor tu bukan nombor korang janganla berangan ye nak ambil nombor orang lain. Ada sijil tau tak boleh tipu hokeyyyy...

CIRI-CIRI

Dalam gamba ni korang boleh tengok ade 3 Ciri Khas

》 Perkataan  SAYA MALAYSIA
     Bermaksud Negara Malaysia dan disebut mewakili individu dengan cara yang oenuh sopan

》 NOMBOR
     Mewakili nombor pemilik yang juga merupakan rakyat Malaysia

》 Perkataan  I'M MALAYSIAN
     Mewakili individu atau pemakai dan juga sebagai rakyat Malaysia




Baju ni kite beli masa pergi ke Ipoh Cultural Parade dekat depan KTM Ipoh.  Kebetulan diaorang ada buka booth dekat sini. Tu yang beli tu... Tetiba rase bersemangat je nak beli walaupun tengah-tengah panas terik tu. hehehe...

Ipoh Cultural Parade 2017

Mase ni beli #10083 #10085 #10069

 Baju ni pun tak panas. Selesa je untuk dipakai.

 Bila dah beli dia akan bagi form untuk kita isi dan nanti diaorang akan pos kan sijil pemilikan kite tu.



Untuk keterangan lanjut korang boleh la melayari website, facebook, instagram atau wasap terus ke 010-269 3626

Nanti merdeka boleh la kite beramai-ramai pakai baju ni kan... Tapi teringin nak ada nombor #3009 hehehe.. ada tak orang nak belikan nombor ni??? dan harap-harap tak de la orang yang dah ambil nombor ni...

HARGA

Untuk harga promosi sempernah bulan kemerdekaan ni, korang akan dapat 10% diskaun tau.

Lengan Pendek

S - XL -----> RM22.50
2XL - 5XL ---->  RM27.00

Lengan Panjang

S - XL ----> RM31.50
2XL - 5XL  ----> RM40.50


JOM JOM JOM.. SEMENTARA TENGAH ADA PROMOSI POTONGAN HARGA NI.... JOM TUNJUKKAN SEMANGAT PATRIOTISME KITE....

Ehhhhhh... jap jap jap...
Sebelum terlupa....


Korang boleh join SWAFOTO BAJU SAYA MALAYSIA... Tarikh tutup penyertaan 15 September ni. Syarat-syarat sila klik pada foto ye... Okay selamat menyertai pertandingan Swafoto ni and Good Luck Guys...








CORETAN DIARI PINK

16 comments:

  1. woww.. siap ade sijil eh.. bape sehelai tu hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah.. siap ada sijil.. harga promosi tu lengan pendek RM22

      Delete
    2. cam best je siap ade sijil tu hihihi

      Delete
  2. wahh beli baju dapat sijil, semangat patriotik tinggi ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. tek pernah lg beli bj dapat sijil kan

      Delete
  3. Lawaa .. boleh pakai time merdeka

    ReplyDelete
  4. Wah baru tahu kewujudan baju ni. boleh la beli satu.
    Blogwalking here . Jemput singgah blog huda > www.ceritahuda.com

    ReplyDelete
  5. woah. rare. baru ku tahu. hrga dia not bad. murah la jugak tu

    ReplyDelete
  6. wow! kita ada satu, meemang kat opis dapat sorg satu,.

    ReplyDelete
  7. pemilik ada nombor pemilikan tersendiri tue..exclusive gitu baju saya Malaysia ni...

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...