KBBA

lazada

nuffnang

ACUAN KUIH BAKAR DAGING DARIPADA KAK JEE (FAUZIAH SAMAD)

Assalammualaikum

Hai semua... dh 10 hari kita beraya kan...

Masa bulan puasa hari tu Eyda ada la komen-komen dekat fb Kak Jee, kebetulan masa tu kite pun komen pasal kite pernah cuba buat kuih bakar daging resepi KJee tu.  Tapi kite derhaka sebab kite xde acuan. So kite pakai acuan cup cake kecil-kecil tu... Tiba-tiba tak sangka pulak KJee PM kite dekat fb nak bagi acuan yang dia selalu guna..


Ya Allah happynya rasa... Bukan apa sebab kite bukan rapat pun dengan KJee dan kita jugak bukanlah siapa-siapa yang KJee nak bagi sesuatu hak dia kan.. Terharu tau... Siape tak kenal kan Pelakon, Penyanyi dan Wartawan Puan Fauziah Abdul Samad kan.... Oppssss bukan tu je tau... KJee pun seorang blogger yang terkenal.

Siapa yang folo blog KJee pastinya mengenali Iron Lady ni... Nak tau kenapa kite panggil iron lady??? Korang kena la terjah blog KJee then korang akan tahu kenapa... Kisah hidup dan susah payah serta usaha KJee dalam kehidupan boleh dijadikan kekuatan buat kite semua.

Okaylah.. korang nak tengok acuan nye tak??? Haaa korang tengok bawah ni...


Siap dapat 2 biji tau... Kita sudah pun mencuba resepi KJee ni... sedap tauuuu... nanti kite update resepinye ye... Kite minta tolong Akhmar dan Yong dia amikkan dkt rumah KJee sebab Adik stay dekat Cheras. Cuma masa ambil KJee tak sihat cuma Uncle Pali je yang keluar...

Orang berbudi kita berbahasa, Orang memberi kita merasa... Pesanan arwah Mak kite tak lupa..Terima kasih KJee... Semoga KJee diberi kesihatan yang baik dan terus dimurahkan rezeki.

RESEPI KLIK SINI




CORETAN DIARI PINK

10 comments:

  1. wahhhhhh bestnyaaaa kita pun peminat kak jee,mmg follow dia hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki bulan Ramadhan hari tu

      Delete
  2. wah..bestnya..nnt snang buat kuih..:)

    ReplyDelete
  3. Insya Allah panjang umur kita jumpa ya.

    ReplyDelete
  4. bestnya dah ada acuan...senang dahlah nak buat kuih

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang sikit.. kalau tak tu asyik pakai acuan kek je..

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...