KBBA

lazada

nuffnang

TUAH MENYERTAI EMBORG MOTHER'S DAY PLAY TO WIN

Assalammualaikum...

Hai semua.. beberapa hari lepas dapat comment dari Emborg dekat Fb mengenai pemenang Play To Win yang Emborg buat semperna hari Ibu baru-baru ni.

Punyalah happy sebab tak sangka pulak boleh menang.. Niat di hati memang saja-saja je nk try dan tak mengharapkan apa-apa pun. Tapi itulah orang tua-tua dh kata "tuah ayam nampak di kaki... tuah manusia siapa yang tahu"... hehehe...

Contest ni just share resepi apa yang korang nk buat berdasarkan screen shot yang korang dapat. So kite pun mencuba hehehe....


Inilah penyertaan kite... kite dapat gamba Mozzarella Cheese, Cheddar Cheese dan Vegetables Pasta. Vegetables Pasta ni adalah produk baru dari Emborg.  Menu yang kite cuba nk buat kalau kita dpt produk ni simple je ... Baked Mixed Vegie Pasta Cheese... Macam yang kite komen dekat Emborg tu.. hehehe.. Yang penting ayat tu "COOK WITH EMBORG COOK WITH LOVE" hehehehe..


Korang boleh la follow page Emborg ni.. mana la tahun next time ada lagi contest-contest macam ni kan... Masa diaorg komen nama pemenang tu 5 6 kali jugak lah mata ni dok baca senarai nama tu.. tak sangka pulak no 2 tu nama Haida Eyda... hehehe... 


Seperti yang dijanjikan Emborg bagi kite e-Voucher ni yang bernilai RM200 untuk shopping dekat HERMO... Apa HERMO ni.. okay nnt kite cerita dalam entry yang berikutnya ye.... Sebab kite pun baru je tahu pasal HERMO ni... dan sudah pun membeli dengan menggunakan e-voucher ni... Alhamdulillah.. sape nk bagi kan... Thanks Emborg Thanks HERMO...




Nanti kite sambung cerita ape yang ada dalam HERMO ni pulak. 

#EmborgMY #EveryMomMatches #kepink




CORETAN DIARI PINK

6 comments:

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...