KBBA

lazada

nuffnang

ANNIVERSARY KE 8

Assalammualaikum...

Hai semua.

Saja nak share dh 8 tahun usia perkahwinan kite.

Banyak dugaan dan rintangan hidup berumah tangga ni...
Cobaan, godaan, dugaan dan semua aan aan yg ade lah... semua kene lalui...

Bertambah pulak ujian masih belum masanya untuk Allah tunaikan permintaan hambanya yg kerdil ini.

Anak...

Isu mmg sensetif...tp Allah lebih mengetahui segala yg terbaik buat kami.

Mudah-mudahan bila tiba saat dan ketikanya pasti Allah tunaikan.

Doakan kite ye...
CORETAN DIARI PINK

ROTI BAKAQ TELOQ MELELEH

Assalammualaikum..
Hai semua..
Kalau dh gk tajuk pun mst dh tau.. konfirm pasal mak lagi kan...
Hehehe...
Baru 3 hari beroperasi
Lokasi nye dkt Taman Dr Senivasagam aka Taman Dr.
Kalau org Ipoh confirm tau tempat femes ni...
Dulu kecik2 sini la Abah n Arwah Mak selalu bawa tiap2 minggu.
Naik basikal pusing dkt sini... hehehe..
Eh tetiba igt nostalgia pulak...
Jom tgk gamba pulak ye...

Usha menu dulu

Tukang masak pun sado
Tukang serve n packing lagi sado..
Kau hadoooo???
Hehehe... 
Taadaaaa....
Dah siap...
Menu no 11 & 15
Ok dh dapat moh balik...xsabo nk makan..
Hehehe...

Selalunya roti bakar telur goyang...
Kali ni telur meleleh hokeyyyy...

Selamat mencuba..

CORETAN DIARI PINK

COFFEE JUMBO

Assalammualaikum.
Hai semua..
Sepi jap beberapa minggu ni...
Smalam kite pegi Kuala Kangsar then lalu ikut Chandan Putri.
Kite ternampak air yg menarik perhatian ni.
Hehehe...
Jumbo Cup
Kan dah cakap... menarik warna dan presentation dia kan...
Kalau sesiapa lalu dkt Chandan Putri boleh la singgah...

CORETAN DIARI PINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...