KBBA

lazada

nuffnang

HELLO KITTY TOWN PART I

Assalammualaikum..
Hai semua...
Ok seperti dijanjikan, hari ni kite share stori mori pasal aktiviti weekend kite...

Ha.. inilah tempat kite pegi.



Ini floor plan dia..tp kite tak pusing habis pun..
sebab mengejar masa.

Kite blanja korang tgk pic kite yg terlajak eksited ni...hehehe



Mula2 sampai jr dh senyum sampai ke telinga dah...

Mula jalan dh jumpa kedai souvenir HK
Sempat juga duduk posing dkt meja n kerusi come ni...
Rase mcm nk golek2 dlm kedai ni..
ihik ihik
Dekat luar kedai ada 
Red Bow Cafe
Yang sangat comel ni
Jom beli tiket
Yeayyyyy... tiket dh dapat.
Moh kome kite masuk ke dalam ye
Sebelum tu.meh posing dulu..
Nak tau lagi ape ada dkt dlm???
Nantikan sambungan kite ye


CORETAN DIARI PINK

6 comments:

  1. Salam singgah sini.....wahh...bestnya dapat bergambar-gambar dengan banyak patung hello kitty....semua gambar dia comel-comel lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg comel..sampai terasa mcm kanak2 bile dok sane

      Delete
  2. omeynyeeee hello kitty . bape hengget nie masuk ? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa.. hello kitty je ke yg omeyyy.. hehehe.. nk masuk kene 50 hengget

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...