KBBA

lazada

nuffnang

LANGKAWI AUTO EXPRESS

Assalammualaikum..

Hai semua.

Ni cerita minggu lepas sebenarnya.

1st time merasa bawa kereta keluar dari Langkawi macam di Penang.
Dulu dengar RORO je...tapi kak ipar cerita diaorg pernah stuck atas laut hampir 2 jam...so kali ni dia booking utk Langkawi Auto pulak.
Kite merasa pun sebab nk bawa diaorg keluar dr Langkawi sbb cuti sekolah seminggu plus Raya Aidil Adha...

Mula2 tu takut nk keluar...selpi dlm krete jr la
Muke terpaksa senyum...dalam hatiii
Allah je yg tahu
Kecut perut..sebab kite penggayat...
Ini antara krmudahan yang ada.
tempat makan yang selesa dan beraircond.
boleh tgk tv juga..so xla boring.
Last selpi sblm sampai
Suke sangat sbb dh sampai
Yeayyyy dah sampai Kuala Perlis...
Setelah 1 jam 45 minit...
Alhamdulillah...sampai je hujan pulak turun.
Ok ni antara kos yang perlu dibayar
Sokalau korang rase nk bawa kereta masuk Langkawi...boleh la try...

CORETAN DIARI PINK

8 comments:

  1. dia kira harga per orang ya? boleh tahan juga kosnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah...per head..kalau nk jalan lama2 dkt sana berbaloi la bw kereta.

      Delete
    2. oooo... kan boleh tahan jgk kosnya... Betul kata akak kalau nak jejalan lama2 mmg berbaloi bawa kereta....

      p/s: Kenapa xposing ala2 titanic gitu kak.. hihihihi

      Delete
    3. memang teringin nk buat.. tp akk ni penggayat dik oiii... nk naik atas tu pun gigil kaki rasenye.. berpeluh tangan.. hahaha

      Delete
    4. hihihihih..... tu nasib baik blh naik lagi kak.. Kalau ad yg gayat langsung leh g tmpt tinggi2..

      Delete
  2. kak..boleh bagi contact number auto express x yg di kuala perlis ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf hidayah.. akk bz sampai tak perasan... maaf ye.. akk pun tak de no fon ni.. sbb kakak ipar akak yg uruskan... maaf ye

      Delete
  3. kak..boleh bagi contact number auto express x yg di kuala perlis ni?

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...