KBBA

lazada

nuffnang

UNLIMITED BROADBAND

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Korang berminat tak kalau kite sebut pasal
UNLIMITD BROADBAND
ni?

Ha serius tak tipu...

Kite dh guna broadband ni...
UNLIMITED
dan
ianya adalah
PREPAID

Betol
UNLIMITED PREPAID BROADBAND

Kelajuan boleh mencecah 10Mbps
kalau area rumah kite dkt Manjoi, Ipoh, Perak ni
boleh cecah 3 Mbps

Rasenye kalau dpt 2 Mbps pun dh kira laju la kan...

yang paling best...
time tgk movie dkt youtube...
memang tak de buffering...

Stakat ni kite pakai memang puas hati la...
Dah download 3 movie...
Tapi still speed boleh pegi sampai 3Mbps tau...
Selalunya kalau dh download 2 movie confirm slow dh...

Korang tgk la ye speed yg kite amik ni..
Kalau berminat boleh bgtau kite...


yang ni dekat rumah kite...yang dlm bulatan tu time hujan...
yg lain tu lepas hujan...
agak turun sikit la coverage punya masalah bile hujan.. itu je.. 
tapi still 1Mbps 


ini pulak time kite dekat town.
Area Ipoh UTC Perak


Ini pun area Ipoh gak.
Time kite tgh tunggu kereta siap.


Ok inilah kad dia.. standard mcm kad biasa...
Harga kad permulaan RM120 termasuk postage.
TAPI....
KEJAP KEJAP KEJAP
YANG PENTING
bulanan 
HANYA 
RM30


Kalau berminat leh komen atau pm dkt fb kite ye.


CORETAN DIARI PINK

2 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah stakat ni, ini yg terbaik.. speed pun ok. yg paling best unlimited...hehehe
      lagi satu yang penting RM30 je sebulan

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...