KBBA

lazada

nuffnang

Familyday KZ (Part 1)

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Kite masih dalam mood cuti ni.. hehehhe...
Coklat smua pn kite tinggal sbb nk bercuti sepuas2nye...

24.05.2013

Kite gerak dr Ipoh lebih kurang kul 10.30pagi...
Then smpai kat Manjung stop kejap bli barang2 untuk BBQ malam nye...
Memandangkan ari Jumaat kami singgah untuk solat Jumaat kat 
Masjid sekitar Sitiawan...


Sempat lg bergamba dlm kete...
Dengan anak buah bucuk...
Nurul Liyana
akak Mek Na




ok dah sampai & masing2 dh bergaya dgn baju baru dari 

Jom bergambar family pulak.

Tadaaaaa...
Sangat meriah warna ni...

Sayangnye.. gamba ni tak complete...
sbb tak semua yang ada...
masing2 dh tak sabar nk terjun laut...
So mane yang ador je la.. 

To be Continued

Klik SINI



CORETAN DIARI PINK

2 comments:

  1. meriahnya kak..cpt smbung nk tgk aktiviti semua tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe... tengah buat entry baru ni ha... :D

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...