KBBA

lazada

nuffnang

Setia Hujung Nyawa....

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...
Korang tgk tak cite Setia Hujung Nyawa???
Disebabkan cerita ni


Mule2 tgk intro cerita ni je dh terpikat... hmmm ... start episod pertama tu
kite dh suruh En Hubby beli novel ni...
Tapi ape kan daya....
Dah abis rata 1 Ipoh kite pusing tapi tak de...
last cari ari Rabu lepas... 
Pegi kedai SS Mubarak 
Orang Ipoh mst tau kedai ni.. mmg femes dari dulu lagi...
Cari punya cari tak de jugak...
Sampai nak balik tu nyaris2 tak kene kejar dik anjing sekor ni...
Mase tu kite ngan BFF kite Rus & Adik kecik kat opis ni Ika atau name femes dia Cik Rongoks
pakat nak lari je dh... Si Ika ni... kite dh pegang tangan dia kuat2 pun dia nk lari jugak...
hehehe.... ok tutup cite pasal anjing tu.. 



Bff kite ada ckp kat emall ada jual...
kite ni pun tak pernah guna emall ni...
tp lepas je anak buah kite cite itu untuk fon & android baru kite tau...
dia pun langgan lah emall tu...
then dapat lah ni...



so baca je la ebook untuk sementara waktu...
taaapiiii... paham2 je lah.. bile baca ebook ni.. cepat je boringnye...
itu pada kite la.. pada org lain tak tau la mcm ne...
ape pun harap2 minggu ni dpt jugak buku ni...
sbb smua kedai yg kite pegi tu.. smua kata smpai minggu ni...
dh dapat nnt kite update lagi....


CORETAN DIARI PINK

6 comments:

  1. AJ tak suka ebook ni..
    Nasib kakak AJ keje kedai buku kat UM...
    So bolehlah dapat stok buku ni..
    Baru masuk last week..... Hehehehh..
    AJ dah siap suruh dia simpankan untuk AJ lagi... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung nye... hmmmm... tu la ebook ni mcm ape je.. nk baca pun bosan...

      Delete
  2. apelah si ika tu..keje nak lari je dia . hahahahaha

    kak ayuejean, simpan utk ika satu ! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ika tu mmg mcm tu Cik Rongoks.... kalau tak pegang mst dia kene kejar ngan anjing tu sbb dia lari... :P

      Delete
  3. ramai yg suka tgk citer ni. sis jea yg tak berkesempatan nak tgk lagi..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak sempat tgk kat rumah boleh tgk online kan skrg ni.. hehehe... tp tu la bile kite dah start tgk tak boleh nk brenti...

      Delete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...