KBBA

lazada

nuffnang

Sebab Mok & Demokk Aku Beli Novel "Kudakap Erat Cintamu"

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...
Nak tau tak 5 tahun lepas mase birthday ke 25th,
Encik Hubby bg Mok kat kite...


Lepas tu Minggu lepas wujud lak Demokk


My Demokk ni mmg gemokkk...


Dah same besar ngan kite yg chubby ni .. hehehe... 

Heheehe... tapi citenye skrg, kite nk bgtau yg kite beli Novel ni...

"KUDAKAP ERAT CINTAMU"



Pengarang: Hidayah Othman
Penerbit: Fajar Pakeer

Sinopsis
Natasha Camelia seorang gadis yang ceria dan hidupnya penuh dengan kasih sayang keluarga. Hari pertama di kolej dia bertembung dengan dua lelaki yang membuatkan dirinya berada dalam dilema. Fariss Haikal membuatkan dirinya bagaikan di awangan, seperti jatuh cinta pandang pertama. Manakala Adam Haziq membuatkan hidupnya haru-biru dan selalu saja bertikam lidah apabila bertembung.

“Awak ni boleh duduk diam-diam tak? Dahlah berat macam gajah.”

“Hei, aku tak suruh kau angkat aku pun! Dah tahu aku ni berat, janganlah gatal sangat tangan tu nak angkat aku!” “Saya nak tolong dia. Biar saya tolong angkat pula.”

Natasha Camelia memilih Fariss Haikal berbanding Adam Haziq. Adam bertindak menjauhkan diri setelah tahu Natasha Camelia dan Fariss Haikal bercinta. Namun, saat Natasha Camelia berada dalam kesedihan, kesakitan atau kesusahan, Adam Haziq akan menjadi orang pertama yang akan muncul menyelamatkan keadaan.

Langit tak selalunya cerah. Perhubungan Natasha Camelia dan Fariss Haikal dilanda badai. Saat hati Natasha Camelia dilanda rawan, timbul pula isu anak angkat dan dirinya dihalau keluar dari rumah. Di sini, Adam Haziq bertindak sebagai pelindung.

Saat hati Natasha Camelia terpaut dengan kebaikan yang ditunjukkan Adam Haziq, saat hati sudah mula rasa sayang, saat cinta antara mereka sudah mula bertaut, muncul kekasih lama Adam Haziq menagih kasih. Fariss Haikal juga muncul kembali, menagih kasih yang terputus di tengah jalan.

Apakah cinta yang baru wujud dalam diri Natasha Camelia dan Adam Haziq akan terpaut? Atau Natasha Camelia akan mengalah dan kembali membiarkan cinta Fariss Haikal kembali kepadanya? Atau akan ada permata lain yang akan menyinari hidupnya? Mampukah Natasha Camelia mendakap cinta yang sempurna untuknya?


Tapikan...
Sebenarnyekan...
Kite pun tak baca lagi buku ni...plastik pun tak buka lagi.
Hehehee... kite beli novel ni sbb gambar cover tu je...
Cover dia same je ngan Mok & Demokk kite...
Tak Caye
Nah 
Tgk ni....


HHAAAAA....
Kan lebih kurang je tu....
Sebab tu je kita beli...






CORETAN DIARI PINK

No comments:

Post a Comment

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...