KBBA

lazada

nuffnang

FRIDGE MAGNET ENCIK MIMPI

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Lama dh x update blog ni...
Sblm ni kecoh smua pasal cerita Playboy Itu Suami Aku

So korang mst pernah dgr nama Encik Mimpi ni kan...

Baru2 ni Izzah & Najwa as peminat setia EM

Buatkan magnet ni utk EM


Ini boleh jadi fridge magnet & white board



Comel tak?
Kalau comel boleh la g lawat dkt
KePink Gift Garage

Ni antara gambar yg membuktikan EM bg pd peminat dia...





CORETAN DIARI PINK

6 Tahun Bersama

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Hari ni genaplah 6 tahun kite menjadi isteri.

5.20pm
23
November
2OO7
Jumaat
13
Zulkaedah
1428H


Banyak dugaan yg telah kami lalui
Dugaan pertama sebagai suami & isteri
Bila kite terpaksa melaporkan diri
di Putrajaya selepas genap 1 minggu berumah tangga.

Doakan kite kekal ke Jannah ye :)

CORETAN DIARI PINK

Ipoh Hainan Chicken Rice

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua...

Ini kisah mase hujung minggu yg baru ni...

Sape org Ipoh mst tau kdai ni...
Ate ari minggu tu teman ngan hubby g le lunch ke sini...

Hehehe...
Batei cakap Perghrak pulok ye...

Okay okay moh tgk ape kami makan


Haaa... ini la kedainye

Ayor peberet kite
jus amrah + asam boi


kite makan roasted chicken rice


Husband order nasi dan yg ni
Kerabu mangga


Daging black pepper


haaa....
yang ini pulak menu wajib kite
ice cream goreng
memang xkan missed menu ni...


so, kalau korang teringin boleh la pegi...kalau dr taman Dr Senivasagam (Tmn DR) kedai ji sebelah kanan.

Okaylah...
ini lunch...nanti kite post pasal dinner lak..
pendek kata ari tu mmg xmasak lgsung
hihihi...

CORETAN DIARI PINK

I'm 30 :0


ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua

Ha ini gara2 save as draft
So peristiwa yg 2 minggu leoas baru nk di publish
Hihihi

Alkisahnye....
30 thn yg lalu 30 September jam 5.10 ptg keluarlah
sorang hamba Allah ni
hihihihi...

Tapi ini cerita 29 & 30 September 2013
Ha korang tgk ni mcm nk sambut bday kanak2 kan
ade goodies bag gitu

Memandangkan byk anak buah
so, kite buat la belon2 ni


Haaa...budak bedua dkt atas tu tgh pilih belon


Kek Aiskrim yang sedap.
Abang kite beli n yg penting kek tu warna pink
Pandai abang n anak buah kite pilih kek


Antara menu yg ade
Actually ade menu berat nasi ayam by my sis
tp entah mane gambar tu
hahahaha


Standby nk potong kek


Tapi bkn la birthday kite sorang
Ade 2 org lagi birthday anak buah
22, 28 & 30
Yang sambut skali yg kiri n kanan kite tu
Haziq & Wafiey


on that day en hubby bg ini
:)


Serawa kuini yg spesel


Pagi 30 September tu
masuk kereta then nampak kad yg comel ni
Tersenyum je sorang2 g opis


Sampai opis lak
Adik ku Ika Puk Puk
bagi cuties donut ni sbg ganti kek


Ini dr Milah housemate Ika n ofismate kite


Yg ini from Ika Puk Puk


Taadaa si comel pinky


Hello Kitty my favorite
from hubby
and
Jam Bonia
ni


Okay ini hasil kompilasinye


Apepun
Du hari tu mmg best
walaupun on 30 tu kite terpaksa keje sampai kul 11 mlm sbb naziran nak datang esk nya...
mmg memenatkan 30 tu mmg xdpt celebrate
tp hubby ganti minggu berikutnya
Terima kasih smua
Love my family so much

CORETAN DIARI PINK

Sayang Semua Episod 2

ASSALAMMUALAIKUM

Hai semua....
Hmmm..dh kul 1 tapi mata masih xmengantuk...

So kite sambung la Episod ke 2 ye

Rase teruja sgt nak jumpe kengkawan lama
Ye la dulu smua otak giler2
Mmg geng slalu kene cop la ngan cikgu2
Hehehehehe...

Tapi syukur sbb kami masih boleh bersama walaupun smua dh berumah tangga.

Ok jom tgk pic kami tengah menggilerrrr....
Mcm lupe diri jap smua dh semakin dewasa...
Kami tetap sama

Moga ikatan persahabatan ni kekal selamanya...
In Shaa Allah.

Kami pelajar TCS yang nakal dulu kini dan xtau sampai biler...
Hahahaha...



Sementara nak tunggu cukup korum


Time ni ade lg 2 x sampai...
Lepak2 dulu ye

Ok now time to gediks semuanye


Kami dan camera tak dapat dipisahkan kegedikannye
hehehehe


Kite sayang korang semua
Muuuuaàahhhhhh

CORETAN DIARI PINK

Wedding Invitation


CORETAN DIARI PINK

Sayang Semua Episod 1

ASSALAMMUALAIKUM
Hai semua...

ini cerita pada
13.10.13

hampir seminggu dh ...

Kite n member BFF time skolah dulu
berkumpul semula...

Seronok & meriah sangat...

Yg ini kite tunjuk gambar makanan yang kami bawa
Bawa la sorang sikit...
Baru best.. dapat rasa air tangan semua orang kan...



inilah menu kami...
Menu campur aduk namanye...
Main dia Laksa yang terbaik dari Azura


Ini lak hasil dari Lydia


Ayam panggang dari tuan rumah


Puding n kek dari Anne & tuan rumah jugak


Ini baby paling kecik.. baru je nk masuk 4 bulan..
comel dan bulat sangat





Debab kan dia...
tapi terlupa lak nama dia...
hehehe...
Nanti kite share gambar kami semua bergumbira lak...
kalau tgk mst igt anak2 remaja.. 

semua dh mcm dh hilang ingatan yg diri tu dh kawin smuanye...
nanti kite share ye...


CORETAN DIARI PINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...