KBBA

lazada

nuffnang

StoriMori dari lovelypinky.wordpress.... ✿◕‿◕) "BTN Ulu Kenas"

Ini kenangan g BTN yang paling banyak tragedi dan kenangan best....Walaupun tak dapat nak ambil gambar time latihan dan dalam kelas tapi kira ok la jugak sebab dapat ambil gambar masa lastday nak balik...sebabnya sepanjang tempoh BTN ni tak le ada handphone n kamera....huhuhu sedih tu tak dapat nak tunjuk gambar kenangan turun menara dan hiking dekat gunung Bubu atau lebih dikenali Gunung mintak nyawa....

Memang sesuai dengan gelaran tu....masa nak sampai dekat puncak tu...aku dah rasa betul2 nak mintak nyawa...nasib baik ada sokongan dari ahli kumpulan yang sentiasa menyokong dari belakang....hehehe yang bestnye tak sangka Anis sanggup lap peluh aku....terharu la pulak...huhuhu.....selain aku yang nak mintak nyawa ada juga ahli kumpulan aku yang flat trus sebab dah pitam....tapi semangat setia kawan group aku memang tinggi dan akhirnya semua orang dapat bawa budak yang pengsan tu turun sampai ke garisan penamat....

sepanjang kursus ni betul2 menguji tahap kesabaran aku....sampai nak bergaduh pun ada...nasib baik lah jurulatih tu pandai sebab tak bagi bercakap dan jadi seolah-olah orang bisu...aku rasa kalau aku boleh bercakap mesti mulut aku dah fire budak2 yang buat aku marah masa tu...hehehe...baran jugak aku ni rupenye...


btn


Huhuhu


time to back

CORETAN DIARI PINK

No comments:

Post a Comment

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...