KBBA

lazada

nuffnang

The Best Header For Apezs

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Tadi aku terbaca satu blog ni Aku is Aku dia kata dia masuk contest dari brother ni  Apezs....
Ini contest utuk buat Header utk blog dia...memandangkan aku nak mencuba...jom tengok hasilnye....

ini header asal dari Apezs tau...



Ha yang ini pulak yg aku create utk Apezs...

Apezs Shah, 
Untuk ucapan pertamanye dari kenalan baru...i dedicatekan header ni untuk Apezs.
Harap suke ye...sebagai tanda salam perkenalan...  
◕‿◕)


~~~<@
LovelyPinky
@>~~~

CORETAN DIARI PINK

4 comments:

  1. salam

    oooooooooooooooo...
    Comelnya header tu... mcm real apezs tu ada kepak.. Gilerh la, susah saya macamnie.. nak pilih yg terbaik ... Oh tidak mampus or mati ni nak pilih.. uwaaa.. thanks u coz join yea.. saya follow disini.

    ReplyDelete
  2. tq sbb suke...hehehe...dh la x bt editing...kalo nk cuba 2 3 kali boleh ke???hehehe..

    ReplyDelete
  3. wow!! best giler..lain kali buat header i boleh tak??huhu..hantar kat my blog..--> http://aliefcmoi.blogspot.com/ hehehe..gurau je..saje je letak link situ..nak suruh awk singgah and join..hehe..thanx

    ReplyDelete
  4. Alief...insyaAllah...kalo ada idea boleh je nk cuba...

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...